Ризлинг

0.75 л. Искрящ, светлосламест цвят със зеленикав оттенък. Пикантен нос с акцент на сладък плод, ядки и лимон. Стегнато тяло, свежо, сочно и добре балансирано, с минерални акценти във вкуса, дълъг и запомнящ се послевкус.

read more

Пино Гри

0.75 л. Светло жълт, искрящ цвят. Пикантен, комплексен нос със сочен костилков плод, окосена трева и акцент на грейпфрут. Свежо, стегнато и хармонично тяло с добра дължина и цитрусова свежест на финала.

read more

Траминер

0.75 л.

Красив ярко златист цвят. Интензивен, ексцентричен нос с роза, бяла праскова, коприва и личи. Меко, заоблено, но свежо и стегнато тяло с дълъг ароматен край и леко доловима минералност.

read more

Ле Балон Каберне Совиньон & Мерло

0.250 л. Искрящ, наситен, пурпурен цвят. Носът е въздействащ, със съблазнителни акценти на сочен червен плод, вишна и пикантни подправи. Вкусът напомня сушени плодове, съчетани с деликатен и топъл финал с нотки на зряла черна къпина и синя слива.

read more

Ле Балон Каберне Совиньон & Сира

0.250 л. Пурпурен, много интензивен цвят. "Зрял", сортов нос с меки черни плодове, дребни цветя и сладки подправки. Запазен плодов характер във вкуса, с акценти на арония и сочен узрял плод. Свежо, стегнато тяло с добра екстакция и меки танини до финала.

read more

Ле Балон Мерло & Пино Ноар

0.250 л. Жив, плътен пурпурно червен цвят. "Топъл" нос с нотки на печени сини сливи и ванилия, опушен с акценти на вишна. Вкусът е с атрактивни пикантни нотки и зрял плод, сладки подправки, а финалът мек и сладък.

read more

Ле Балон Розе

0.250 л. Бледо розов "сьомга" цвят, искрящ и жив. Плодов и атрактивен нос. Заоблено и сочно, с добра сладка част и дълъг, ароматен и сладостен завършек със спомен за ванилия и зрели червени горски плодове. Финалът е приятно свеж и запомнящ се.

read more

Ле Балон Шардоне & Вионие

0.250 л. Бледо златист цвят с гланц и леки зелени оттенъци. Деликатно пикантен нос, с нотки на цитрусови плодове и фини цветисти акценти. Вкусът е объл и мек, напомняйки на узряла кайсия, комбинирани с дискретни нотки на дим и цитрус, с приятна свежест във финала.

read more

Ле Балон Вионие & Совиньон Блан

0.250 л. Бистър, искрящ, бледо лимонен цвят с леки зелени оттенъци. Дискретен нос със сладостни нотки на сушена кайсия и билкови акценти. Цитрус, с акценти на кора на грейпфрут и праскова във вкусовия аромат. Тялото е заоблено с мека свежест и плодов, леко затоплящ финал

read more

Ле Балон Розе

0.75 л. Бледо розов "сьомга" цвят, искрящ и жив. Плодов и атрактивен нос. Заоблено и сочно, с добра сладка част и дълъг, ароматен и сладостен завършек със спомен за ванилия и зрели червени горски плодове. Финалът е приятно свеж и запомнящ се.

read more

Ле Балон Шардоне & Вионие

0.75 л. Бледо златист цвят с гланц и леки зелени оттенъци. Деликатно пикантен нос, с нотки на цитрусови плодове и фини цветисти акценти. Вкусът е объл и мек, напомняйки на узряла кайсия, комбинирани с дискретни нотки на дим и цитрус, с приятна свежест във финала.

read more

Ле Балон Мерло & Пино Ноар

0.75 л. Жив, плътен пурпурно червен цвят. "Топъл" нос с нотки на печени сини сливи и ванилия, опушен с акценти на вишна. Вкусът е с атрактивни пикантни нотки и зрял плод, сладки подправки, а финалът мек и сладък.

read more